Vrijbaanvoorvernuft
Image default
Business / Transportation and Logistics

Een Peugeot scooter

Welke scooter is beter dan een Peugeot scooter? Niet heel veel, dat kunnen we je wel met zekerheid vertellen. Het grote voordeel? Je kunt het gewoon bij Polderscooter regelen! Een Peugeot scooter kopen of leasen kan heel eenvoudig, en razendsnel geregeld worden via Polderscooter. We hebben we zes verschillende modellen waar je uit kan kiezen in ons assortiment. Wat wij vooral fijn vinden aan Peugeot is dat het zo’n merk is waarvan je altijd wel zeker weet dat je goed zit wanneer je ervoor kiest. Het is namelijk een kwaliteitsmerk die gewoon verpakt zit in een chique Frans design. 

Onze Peugeot scooter modellen

Laten we even een kijkje nemen bij ons Peugeot scooter modellen. We hebben in ieder geval drie klassieke modellen gewoon voor u klaar staan. Ze zijn robuust, en stevig, ze zullen je met gemak overal naartoe dragen waar je heen moet. Ze zijn onderdeel van de Kisbee-lijn. Daarnaast hebben we voor de sportievelingen onder ons de Speedfighters staan. Je zult zien wanneer je even vergelijkt met de andere scooters dat deze modellen een stukje moderner eruit zien, en dat wat groter zijn, en dus makkelijker te gebruiken voor langere afstanden. Tot slot hebben we een echte retro-scooter, de Django Allure, met een classic look die je niet snel ergens anders zult vinden. 

Uitgelicht: de Peugeot Speedfight 4 R-Cup

Laten we even inzoomen op een van deze mooie Peugeot scooters, de Speedfight 4 R-Cup. Het is alleen verkrijgbaar in een witte uitvoering, maar je hebt wel keuze tussen een snor- of bromfiets. Daar is uiteraard het grootste verschil of je een rijbewijs nodig hebt of niet om ermee te rijden. Voor slechts €2.799,- kan je het bij Polderscooter kopen. daarnaast is het ook mogelijk om deze prachtscooter te leasen voor slechts €56,45 per maand, en dan is het binnen enkele jaren afbetaald. Tot slot is er nog een rentevrije optie, namelijk de scooter afbetalen in drie termijnen, dan kost het je enkel het aankoopbedrag. Op deze manier is het mogelijk om binnen budget je favoriete product toch te kopen.