Vrijbaanvoorvernuft
Image default
Vervoer en transport

Stenen of grond vervoeren? Huur een aanhanger bij JobCar!

Wil je stenen of grond vervoeren, maar heb je geen idee hoe je dit moet doen? Geen zorgen, wij hebben de perfecte oplossing voor jou: huur een aanhanger! Met een aanhanger kun je gemakkelijk en efficiënt grote hoeveelheden stenen of grond vervoeren. Of je nu aan het klussen bent in de tuin of een bouwproject hebt, een aanhanger is de ideale partner om je materialen te transporteren.

Het huren van een aanhangwagen is een kosteneffectieve en handige optie. Je hoeft geen dure vrachtwagen of ander groot voertuig aan te schaffen, en je kunt de aanhanger gebruiken wanneer je hem nodig hebt. Het enige wat je hoeft te doen, is de aanhanger ophalen bij de verhuurlocatie en je bent klaar om te gaan.

Welke aanhangers kun je huren bij JobCar?

Bij JobCar in Breda zijn verschillende varianten of types aanhangers te huur. Het assortiment bestaat uit open aanhangers, gesloten aanhangers, autoambulances, en kiepaanhangers. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om een bagagewagen te huren.

Bij de aanhangwagen verhuur in Breda kunnen verschillende accessoires verkregen worden. Zo zijn er kruiwagens, steekwagens, oprijplaten, verhuisdekens, spanbanden en een net beschikbaar. Deze accessoires kunnen handig zijn bij het vervoeren van grofvuil, tuinafval of bij een verhuizing.

Bij JobCar kunt u online reserveren. Het assortiment aanhangers is zeer ruim en er zijn verschillende varianten en types beschikbaar. Het huren van een aanhanger kan voor een dag, een week of langer. JobCar biedt niet alleen goed onderhouden aanhangers, maar ook uitstekende en snelle service. Bij het ophalen van de aanhanger wordt deze gekoppeld aan uw auto en wordt er samen een lampencheck gedaan. 

Huren van een kiepaanhanger

Het huren van een kipper, een speciaal type aanhangwagen met een kantelbare laadbak, kan in verschillende situaties buitengewoon handig zijn. Allereerst is een kipper huren ideaal voor het vervoeren van zware ladingen zoals bouwmaterialen, stenen, grind, of tuinafval. Het kantelbare ontwerp maakt het lossen van deze materialen eenvoudig en efficiënt, waardoor u tijd en moeite bespaart. Om een kipper huren te huren, moet je in het bezit zijn van een BE-rijbewijs. Meer informatie over de regels omtrent het rijden met een aanhangwagen is te vinden op de website van de Rijksoverheid. 

https://www.jobcar.nl/