Zo gaat jouw espressomachine volautomaat jarenlang mee

Zo lang mogelijk genieten van je espressomachine volautomaat, dat wil jij toch ook? Om te zorgen dat jouw espressomachine volautomaat zo lang mogelijk meegaat, is het aan te raden om regelmatig een onderhoudsbeurt te plegen aan het apparaat. Zo wordt aangeraden om de espressomachine volautomaat dagelijks te spoelen na je laatste kopje koffie. Heb je de volautomatische espressomachine lang niet gebruikt? Zet dan eerst een bakje koffie zonder deze op te drinken. Zo weet je zeker dat de espresso volautomaten klaar voor gebruik zijn. Is de beste volautomatische espressomachine toe aan een reinigingsbeurt? Dan geeft de machine zelf een melding. Op het display worden alle stappen weergegeven die eenvoudig uit te voeren zijn. Het reinigingsproces duurt ongeveer 20 minuten.

Voor elke koffieliefhebber een passende volautomaat espressomachine

Kun jij ook zo genieten van heen heerlijk kopje koffie op zijn tijd? Dan heb je ongetwijfeld een favoriete koffie. Welke is dat voor jou? Ga je het liefst voor een sterke espresso voor een boost aan energie? Of toch een heerlijke cappuccino met een perfecte laag melk? Om de beste koffie te zetten heeft Krups een volautomatische espressomachine ontwikkeld voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Ben je eigenaar van een horecagelegenheid? Dan wil je natuurlijk jouw gasten verblijden met een heerlijk bakje koffie die beter smaakt dan thuis. Wist je dat Krups een espressomachine volautomaat heeft ontwikkeld die met je telefoon te bedienen is? Met één druk op de knop is jouw persoonlijke koffie klaar. Van romige cappuccino’s tot somptueuze lattes, het is allemaal mogelijk met de espresso volautomaten. Heb je je favoriete drankje ontdekt? Deze bewaar je onder ‘favorieten’ zodat je elke keer weer opnieuw eenvoudig je favoriete koffie kan drinken.

Dankzij de volautomatische espressomachine is koffiezetten nog nooit zo eenvoudig geweest

De espressomachine volautomaat is perfect in elke keuken. Weet je waarom dat zo is? Dat heeft te maken met het compacte formaat van het apparaat. Doordat het apparaat klein van formaat is, past hij in zowel grote als kleine keukens. Daarnaast voert de beste volautomatische espressomachine het gehele proces zelfstandig uit. Het enige wat jij hoeft te doen is je favoriete koffie uit te kiezen en op één knopje te drukken. Wist je dat Krups een van de meest compacte volautomaat koffiemachines heeft ontwikkeld? Dit is namelijk de Automatic EA8150. Maar het assortiment aan espresso volautomaten is nog veel breder. Ook voor de lekkerste koffie thuis en een heerlijke cappuccino is er een espressomachine volautomaat. Bekijk het assortiment online en kies jouw favoriete volautomaat espressomachine. Je zult al snel de vele voordelen ervaren.