Vrijbaanvoorvernuft
Image default
Aanbiedingen

Dit zijn de voordelen van een rolstoelbus

Het aanschaffen van een rolstoelbus kan veel twijfel met zich meebrengen. Wellicht staat de financiële kant je tegen of weet je niet goed hoe een rolstoelbus jouw leven ten goede kan veranderen. Freedom Auto Aanpassingen heeft niet alleen een goede prijs-kwaliteitverhouding, maar vertelt je ook tal van goede voordelen die je ervaart met de aanschaf van een rolstoelbus. Je vindt de voordelen hier!

De vijf belangrijkste voordelen

Het eerste voordeel van een rolstoelbus is dat je heel veel ruimte krijgt. Dit is niet alleen prettig voor de rolstoelgebruiker zelf, maar ook voor de bestuurder van de bus en de andere passagiers. De ruimte zorgt ervoor dat je een stuk comfortabeler kunt reizen. Een tweede voordeel is de verlaagde bodem van de rolstoelbus. Deze is vlak en zorgt ervoor dat de rolstoel op gelijke hoogte staat met de andere stoelen in de bus. Heb je al een rolstoelbus en wil je alleen de bodem laten verlagen? Ook dat is mogelijk bij Freedom Auto Aanpassingen. Een derde voordeel is dat je heel veel goede mogelijkheden hebt. Denk hierbij aan merken, modellen, specifieke aanpassingen en meer.

 

Het gebruik van een rolstoelbus heeft een vierde voordeel: er zijn tal van extra’s die je kunt laten toevoegen om alles nog makkelijker te maken. Je kunt hierbij denken aan liften, oprijplaten en meer. Tot slot het belangrijkste voordeel: meer mobiliteit. Het is voor rolstoelgebruikers een verademing om te weten dat ze overal naartoe kunnen in hun nieuwe rolstoelbus. Dit is een pluspunt voor rolstoelgebruiker, bestuurder en de andere passagiers!

https://www.freedomautoaanpassingen.nl/rolstoelbus/