Vrijbaanvoorvernuft
Image default
Business / Transportation and Logistics

Garage in Renswoude: Garage Geurtsen

Bent u op zoek naar een garage in Renswoude? Dan staat Garage Geurtsen graag voor u klaar. Wij doen niet alleen de verkoop van auto’s, maar u kunt bij ons ook terecht voor servicebeurten of reparaties. Regel uw afspraak online of bel ons op!

Garage in Renswoude

Bij deze garage in Renswoude kunt u terecht met ieder merk en iedere soort auto. Dit geldt niet alleen voor onderhoud en service, maar ook voor de aanschaf van een nieuwe auto of occasion. Wij hechten veel waarde aan onpartijdigheid en dit ziet u terug bij de aanschaf van een nieuwe auto. Wij zijn geen dealer in een bepaald merk en kunnen u dus voorzien van neutraal advies waar u echt iets aan hebt. Autodealers hebben vaak een voorkeur voor hun eigen merk om te verkopen, dat ziet u bij ons niet. Wij zijn onafhankelijke verkopers en kijken echt naar welke auto er bij u past. Zo bent u verzekerd van werkelijk betrouwbaar advies.

Service en onderhoud

Voor service en onderhoud kunt u 6 dagen per week bij ons terecht. Heeft u echter een spoedklus, dan maken wij graag snel wat ruimte in onze planning, zodat u snel weer de weg op kunt. Het jaarlijkse onderhoud van uw auto is voor ons ook geen enkel probleem. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor schadeherstel en een autoruit service. Zo heeft u altijd een auto die perfect werkt en er stralend uitziet. U kunt bij ons terecht voor standaard onderhoud, zoals een grote of kleine beurt en de APK-keuring. Daarnaast voeren wij vakantiechecks uit en onderhouden wij uw airco en tunen wij uw motor.

Over ons

Garage Geurtsen is een betrouwbaar en universeel autobedrijf, voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Wij hebben zeer vakkundige monteurs in dienst die de techniek van iedere auto kennen. Daarnaast zijn zij op de hoogte van de nieuwste technieken, ook op het gebied van elektrische en hybride auto’s. Garage Geurtsen is uw partner op het gebied van auto’s in Renswoude. Bij ons kiest u voor betrouwbaar advies, deskundigheid en een uitstekende service. Kijk op onze website voor meer informatie of kom een keer langs!