Vrijbaanvoorvernuft
Image default
Business / Transportation and Logistics

Hijswinkel: uw leverancier van hijsmiddelen

Als u op zoek bent naar diverse hijsmiddelen dan bent u bij Hijswinkel aan het juiste adres. Wij hebben namelijk alles op het gebied van hijsen en door onze kennis en ervaring weten wij u te adviseren wanneer dat nodig is. Hijsmiddelen die in onze webshop vindt zijn onder andere takels, palletwagens, valbeveligingen en natuurlijk ook spanbanden. Wat u ook zoekt, bij ons vindt u het!

Hijswinkel

Hijswinkel is dé grootste webshop in de Benelux als het gaat om hijsmiddelen. Naast onze grote voorraad blijven wij ook nog eens helemaal op de hoogte van alle kennis en veiligheidsvoorschriften. Daarom kunnen wij u altijd advies geven bij bepaalde hijs- en hefzaken. Wij zijn aangesloten bij de Vereniging Erkende Keurbedrijven Hijs- en Hefmiddelen, deze vereniging is erkend door de toezicht certificatie verticaal transport waardoor u bij ons alleen maar kunt rekenen op de beste service en kwaliteit. Met onze producten kunt u rekenen op veiligheid in uw hijs- en hefbranche. Onze kracht is dan ook niet voor niets dat wij zeer korte communicatielijnen hebben. Wij doen niet aan tussenopslag waardoor u snel uw producen in huis heeft voor de mooiste prijzen. Dit ziet u terug doordat wij meer dan tienduizend terugkerende klanten hebben, meer dan veertigduizend producten op voorraad hebben en deze 6 dagen in de week zelf leveren op de gewenste locatie. Tot slot zie u het aan de passie en gedrevenheid van onze experts. 

Hoe hijs ik veilig?

Het klinkt misschien als een gekke vraag ‘Hoe hijs ik veilig?’ maar het is zeker geen onbelangrijke vraag. Het veilig hijsen en heffen met onze middelen is natuurlijk essentieel omdat men graag ongelukkig wil voorkomen. Bij ons staat veiligheid dan ook altijd voorop. Al onze middelen worden vooraf gekeurd en gecertificeerd met het EKH kenmerk. Ook geven wij diverse trainingen zodat men weet hoe de producten het beste gebruikt kunnen worden door bijvoorbeeld onze cursus ‘valbeveiliging’. Om precies te weten hoe u bepaalde voorzorgsmaatregelen kunt nemen of wat u moet weten over veiligheid, kunt u een kijkje nemen in onze Wiki. Hier vindt u alle informatie omtrent de veiligheid van onze hijs- en hefproducten.