Vrijbaanvoorvernuft
Image default
Business / Transportation and Logistics

Schréder verlichting creëert de mooiste herinneringen

De verlichting van Schréder geeft een andere kijk op de hedendaagse dorpen en steden. We helpen mensen, beïnvloeden levens, ondersteunen diverse gemeenschappen en lichten steden en dorpen op. Iedere dag proberen wij memorabele momenten te creëren voor een brede doelgroep.

Wereldwijd bekend
Schréder tunnelverlichting wordt vandaag de dag gebruikt in meer dan 40 verschillende landen en is dus wereldwijd bekend. Door onze trouwe klanten en leveranciers en het succes wat hiermee lokaal is opgebouwd, kunnen wij met trots zeggen dat Schréder momenteel iedere dag fysiek bezig is om in deze 40 landen de meest unieke en stijlvolle verlichting te ontwikkelen voor openbare ruimtes.
Het ontwikkelen van deze verlichting doet Schréder in één van de zeven ontwikkelingscentra. We zorgen er niet alleen voor dat de verlichting uiteindelijk mooi oogt, tevens is het voor ons een belang dat uw leven verbeterd wordt door de Schréder verlichting. Al rijdende op het fietspad midden in de nacht zonder goed-verlichte straten is uiteraard voor ieder geen pretje. Veiligheid staat voorop!

Projecten van Schréder
Schréder is voornamelijk bezig met het verder ontwikkelen van verlichting om bruggen, monumenten, steden en natuurwonderen in het voornaamste licht te laten zien.  Door middel van de samenwerking met onze klanten ontwerpen wij ruimtes die naast elegant ook nog eens veilig zijn voor de mens. Het huis van Waalre, de Maastunnel, het Van Der Valk hotel… het zijn allemaal projecten van Schréder!

Oplossingen
Al meer dan 100 jaar streeft Schréder ernaar om de beste oplossingen te bieden voor mens en milieu. Zo moeten (woon)straten goed verlicht zijn voor automobilisten die hun reis willen vervolgen naar hun uiteindelijke bestemming en natuurlijk voor de mens die wil communiceren met anderen en tegelijk van het milieu wil genieten. Dan nog niet te denken aan de nog niet-genoemde snelwegen, pleinen, metro-/treinstations, industrieterreinen, parkeerplaatsen, et cetera. Voor iedere openbare ruimte is een gepaste oplossing.

Producten
Onze producten zijn duurzaam voor het milieu en bedrijven. U kunt ons uitgebreide assortiment op de website volledig bekijken. Zo leveren wij u onder andere armaturen, controlesystemen, masten/uithouders en slimme masten. Mocht u nog schikken over enkele vragen of opmerkingen, gelieve de contactformulier in te vullen of neem een kijkje op onze zaak!