Vrijbaanvoorvernuft
Image default
Business / Transportation and Logistics

Het inschakelen van een bouwbedrijf in Veenendaal

Na veel vergunningen en afspraken met de gemeente, konden we eindelijk een bouwbedrijf uit Veenendaal inschakelen om bij ons een veranda te maken. Bij ons was in het begin niet toegestaan om een veranda zomaar in een tuin te plaatsen. Tuurlijk vonden we dit jammer, maar regels zijn regels. Uiteindelijk hoorde we van iemand uit de buurt dat ze eindelijk een project konden doen in de tuin van de gemeente. Om deze reden zijn wij naar de gemeente gestapt en hebben we een aanvraag gedaan voor onze veranda.

Aan de slag met het bouwbedrijf uit Veenendaal

Nu we eindelijk na een lange periode de vergunningen hadden, konden we een bouwbedrijf uit Veenendaal benaderen die ons zou kunnen helpen met het realiseren van de veranda. Alleen we wilden graag een bepaald soort veranda bouwen met een houtsoort wat niet vaak ervoor wordt gebruikt. De meeste bouwbedrijven deden dat namelijk niet. Totdat we bij Van Appeldoorn Bouw terecht kwamen. Zij vonden ons idee super om te doen. We hebben met hen de handen ineen geslagen en hebben een tof ontwerp bedacht.

Een prachtig resultaat

Nadat wij alles hadden gecontroleerd qua ontwerp, konden we een datum prikken van de bouw. We konden absoluut niet wachten op het eindresultaat en de bouw zou dan ook snel beginnen. Toen de bouw begon, verliep alles heel soepel. Niks was er fout gegaan en alles is volgens planning gelopen. Nu hebben we eindelijk de veranda die we zo lang wilden hebben. Het was zo mooi dat het bedrijf vroeg of ze onze veranda als promotiemateriaal mocht gebruiken. Dit vonden wij een hele grote eer en zijn we mee akkoord gegaan. Ze kwamen nog een keer terug om wat beelden te schieten en foto’s te maken. Nu is het net lente en we zitten heerlijk buiten te genieten in de veranda.

Bezoek de website

Wilt u meer weten over de diensten en producten die van Appeldoorn Bouw kan regelen voor u? Bekijk dan de website van dit bouwbedrijf via www.vanappeldoornbouw.nl voor meer informatie over alle diensten die zij kunnen aanbieden.