Vrijbaanvoorvernuft
Image default
Aanbiedingen

Innovatieve engineering bij Twin-Tech

Innovatieve engineering bij Twin-Tech

Twin-Tech engineering ontwikkelt nieuwe en valideert bestaande machines en automatisering voor bedrijven uit binnen- en buitenland. Ook worden we regelmatig ingeschakeld als ‘problem solver’ voor bestaande machine ontwerpen en om nieuwe simulatie modellen te ontwikkelen in 3D voor werktuigbouwkunde en machinebouw.

Alles-in-1 oplosser voor de industrie

Alles uitbesteden op het gebied van engineering kan spannend aanvoelen. Maar als organisatie bent u in veilige handen bij de engineers van Twin-Tech. Of het nu moet gaan om een optimalisatie of vernieuwen van een productieproces of zelfs het designen, testen en realiseren van een geheel nieuwe machine behoort tot de mogelijkheden. Belangrijke aandacht en tijd gaat vooral op voor het het analyseren, berekenen, ontwerpen en uitwerken van zware en complexe stalen machines. Gelukkig zitten deze vereisen in het DNA van Twin-Tech!

Constructie & Bouwkunde

Ook voor constructie en bouwkunde gelden er strenge eisen en disciplines voor de meeste organisaties. Ervaring en de juist expertise zijn daarom erg belangrijk. Beide disciplines worden bij Twin-Tech versterkt en dat levert heavy equipment design voor zware constructies voor specifieke markten zoals offshore kranen op platforms of schepen, brugbouw, heftools, wind- en turbine industrie en eventueel zware sluizen.

Grote constructies betekent ook grote verantwoordelijkheid. Daarom is het belangrijk dat er zeer goed onderbouwde sterkteberekeningen & vermoeiingsberekeningen worden uitgevoerd, alsmede een duidelijk lijst met wensen en eisen. Dankzij een sterk analytisch vermogen binnen het team van Twin-Tech profiteert u van een hoogwaardig speciale machinebouw dat technisch uitstekend in elkaar zit.

Van conceptontwerp tot machinebouw

Door een cliëntgerichte aanpak kunnen we zorgen voor een efficiënt conceptontwerp waarbij we alle relevante kennis en kunde gebruiken om een gedegen proof of concept te maken. Tijdens het ontwerp proces wat we volledig in 3D doen gebruiken we de meest geavanceerde software tools om nauwkeurige simulatie modellen te maken. Dit verlaagt de kans op foutmarges en tevens kan er digitaal getest worden op stressbestendigheid, uitvoering en procesautomatisering.

Internationaal ingenieursbureau met roots in Twente

Twin-Tech is ontstaan in de bakermat van kennis en innovatie in Nederland – het business &science park bij Universiteit Twente. De hoge kennis en innovatiemarkt die hier aanwezig is, profiteren wij van. Door te werken voor gerenommeerde bedrijven én kennis te putten uit een high tech omgeving, kunnen we prachtige projecten realiseren die voldoen aan de nieuwste standaarden en vooruitstrevende technieken.

Met een betrokken team werken wij heel graag al vanaf de ontwerpfase. Hierbij kunnen wij u ondersteunen met de probleemanalyse en evaluatie van het project om een realistisch kosten/baten analyse te maken en aansluitend de volledige engineering op ons te nemen tot aan de montage van de machine op locatie. Wij bieden u een betrouwbare en bewezen oplossing met een goede balans tussen prijs en kwaliteit.

Afspraak maken met Twin-Tech engineering Hengelo of Enschede

Benieuwd hoe we uw project tot een succes kunnen brengen. Houdt u van praktisch gericht en een hands-on mentaliteit door een toegewijd team van nuchtere engineers met passie voor het vak? Maak dan een afspraak met Twin-Tech engineering in Hengelo of Enschede via (0) 53 760 1980 of stuur ons een mail via info@twin-tech.nl. Op onze website kunt u gratis onze brochure downloaden. We zijn heel praktisch gericht. Onze betrokkenheid stopt niet bij de tekentafel; onze belangstelling ligt ook in de daadwerkelijke realisatie. We zijn flexibel in te zetten op ieder stadium van een project: van ideevorming tot detail-engineering of zelfs bij het oplossen van problemen op ontwerpen die niet van ons afkomstig zijn.

 

https://www.twin-tech.nl/