Vrijbaanvoorvernuft
Image default
Aanbiedingen

Wat zijn de meest gemaakte verhuisfouten?

 

Je bent helemaal in de zevende hemel: je gaat naar Amsterdam verhuizen! Hierdoor vergeet je alleen enkele zeer belangrijke zaken. Maar wat zijn deze zaken? Geen zorgen, want Budget Verhuisservice is het verhuisbedrijf in Amsterdam die jouw hierbij gaat helpen. Wat zijn de meest gemaakte verhuisfouten? Stressloos verhuizen doe je met een checklist. Je leest ze hieronder!

Spullen slordig ingepakt

De verhuisfout die het meeste wordt gemaakt – ook bij verhuizingen van of naar Amsterdam – is het slordig inpakken van spullen. Je bespaart een hoop geld door steeds kartonnen dozen van de supermarkt te pakken, maar dit is niet altijd de beste optie. Zo heb je namelijk op den duur alleen maar verschillende formaten dozen, wat zorgt voor instabiliteit in de verhuiswagen. Je doet er dan ook beter aan om verhuisdozen van hetzelfde formaat te kopen en jouw spullen grondig in te pakken.

Te laat beginnen

‘Oohh, eventjes verhuizen? Dat is zo gebeurd!’

Men onderschat vaak wat er allemaal komt kijken bij een verhuizing. Ze zijn in de veronderstelling dat de verhuiswagen voor de deur stopt en dat alles op magische wijze in de wagen wordt geladen. Dit is niet het geval. Onderschat een verhuizing dan ook niet en begin op tijd met sorteren en inpakken. Pak per kamer in en maak ook onderscheid in kamers door verschillende kleuren tape te gebruiken. Hierdoor weten de verhuizers ook waar ze de spullen in het nieuwe huis dienen te zetten.

Zorg voor genoeg mankracht

Mankracht is nou precies niet hetgeen waar je tijdens een verhuizing op moet besparen. Ongeacht of je verhuizers inhuurt of jouw familie/vrienden hiervoor vraagt, het is belangrijk om genoeg mankracht te hebben. Op deze manier hoef je je geen zorgen te maken om zware kasten en andere meubels als wasmachines, koelkasten of andere zware apparaten.

Benieuwd naar wat er nog meer mogelijk is? Bekijk de mogelijkheden bij Budget Verhuisservice!