Vrijbaanvoorvernuft
Image default
Business / Transportation and Logistics

Bouwunit kopen

Kopen of huren?

Op de bouwplaats is een goede bouwunit onmisbaar. Een bouwunit is de plek waar verschaft wordt, de bouwvakker zijn verhaal kwijt kan en waar bij slecht weer geschuurd kan worden. Toch zijn er veel aannemers en bouwbedrijven die niet zelf een unit kopen, maar een of meer huren. En dat terwijl kopen meer voordelen heeft.

Voordelen van de aanschaf van een bouwunit

Een bouwunit kopen is namelijk op termijn goedkoper dan telkens een keet huren. Daarbij bepaal je als aannemer of bouwbedrijf zelf waar jouw keet komt te staan en voor hoe lang. Wil je bijvoorbeeld een tijd gereedschappen en andere spullen opslaan, dan is het een ideale oplossing. En heb je de bouwkeet langer nodig dan aanvankelijk gepland, dan zit je niet vast aan een huurovereenkomst. Ideaal toch om over een eigen bouwkeet te beschikken?

Een goede bouwunit koop je bij Brouwer Nijkerk

Zoek je een of meer kwalitatief uitstekende én duurzame bouwketen? Kijk dan eens op de website van de ervaren specialist Brouwer Nijkerk! Bij hen kun je terecht voor de mooiste en beste bouwunits die in Nederland verkrijgbaar zijn. Brouwer Nijkerk ligt centraal in Nederland en is goed (telefonisch) bereikbaar. Dus kom gerust een keer langs om het assortiment, dat bestaat uit grote en kleine wagens en units, te komen bekijken!