Vrijbaanvoorvernuft
Image default
Business / Transportation and Logistics

Tips om goedkoop te parkeren bij Schiphol

Parkeren op Schiphol kan nogal veel gaan kosten als je voor langere tijd op reis gaat. Hele vaak gaan mensen dan met het Openbaar Vervoer naar de luchthaven. Dit kan ook veel kosten als je ver woont. Met een beetje zoeken kun je vaak een goedkopere parkeermogelijkheid op Schiphol vinden. 

  1. Parkeren voor de deur

Kort parkeren P1 + P2 voor de deur is het duurst. Hoe verder je van de luchthaven verwijderd bent hoe goedkoper het wordt. Met alle mogelijkheden op Schiphol hoeft dit geen probleem te zijn. Met de gratis shuttle service wordt gebracht tot de luchthaven.

 

  1. Reserveren op de luchthaven

Je kunt van tevoren online een parkeerplek reserveren. Vaak betaal je dan vooraf al voor het aantal dagen dat je wilt parkeren. Ook tijdens de drukke seizoenen, ben je dan verzekerd van een parkeerplek.

3.    Vergelijk de tarieven

Er zijn verschillende aanbieders voor parkeermogelijkheden op de luchthaven. Het beste is om te vergelijken wie de beste service geeft tegen de scherpste prijzen. Dat kan uiteraard ook online. De tarieven verschillen nogal per aanbieder dus het is zeker goed om even wat research te doen. Hiermee kun je flink wat geld besparen en ook grote aanbiedingen tegenkomen.

4.    Park, Sleep & Fly

Nog een optie is om de nacht voor je vertrek, te overnachten in een hotel dichtbij de luchthaven. Hotels bieden de mogelijkheid aan om je auto bij hen achter te laten, waarna je kunt blijven overnachten. Vervolgens brengt de shuttel je naar de luchthaven vlak voor je vlucht.

Met deze tips heb je een goed beeld van de meest gebruikte mogelijkheden om goedkoop te parkeren bij Schiphol. Daar kun je gebruik van maken.

https://www.goedkoopparkerenschiphol.eu