Vrijbaanvoorvernuft
Image default
Aanbiedingen

13 manieren om uw site te optimaliseren voor Google

Heeft u problemen met het promoten van uw website voor kleine bedrijven in zoekmachines? Dit artikel biedt 13 eenvoudige manieren om uw site te optimaliseren en zo snel mogelijk een ranking te krijgen.

Er is een verband tussen een tekst van minimaal 2000 karakters en een hoge waardering. Denk na over onderwerpen die vooral relevant zijn voor uw doelgroep, en maak vervolgens diepgaande blogposts. Tegenwoordig scoort Google hoog op pagina’s met minstens 1.100 woorden.

Een XML-sitemap demonstreert de site-architectuur van Google. U kunt het gemakkelijk maken en naar uw site uploaden met behulp van een speciale tool – XML ​​Sitemap Generator.

Als u geen zoekverkeer ontvangt, controleert u uw robots.txt-bestand. of vraag een programmeur om hulp. Een onjuist geconfigureerde instructie kan ervoor zorgen dat de zoekmachine de site niet indexeert.

De taak is eenvoudig op te lossen met behulp van een speciale Google-applicatie voor mobiele apparaten. Als uw site niet mobielvriendelijk is, moet u overschakelen naar een responsief ontwerp, een mobiele app of een speciale mobiele site. Als u WordPress gebruikt, kunt u een speciale WPTouch-plug-in installeren om automatisch over te schakelen naar een mobiel thema voor sitebezoekers vanaf mobiele apparaten.

Gebruik Google PageSpeed ​​Insights om te zien hoe snel de basispagina’s van uw site worden geladen. Als u merkt dat ze te lang duren, moet u optimaliseren om het downloaden te versnellen. Dit is materiaal voor een apart artikel.

Uw URL’s moeten altijd statisch zijn en beschrijvende trefwoorden bevatten, niet alleen willekeurige letters of cijfers. Hierdoor kan de zoekmachine het onderwerp van elke pagina op de site begrijpen.

Gebruik de koppeling verstandig, die zowel potentiële kopers als zoekmachines naar de gerelateerde pagina’s van de internetbron zal leiden. Door intuïtieve trefwoorden en koppelingen te gebruiken, wordt de positie van uw site verhoogd.

De meeste van de hoogst gerangschikte pagina’s worden gehost in het hoofddomein van de site, niet in een subdomein.

Zorg ervoor dat elke pagina op uw site een unieke beschrijvende title-tag gebruikt om gebruikers en zoekmachines te vertellen waar de pagina over gaat. Optimaliseer elke pagina voor specifieke belangrijke vragen.

Het hebben van een eenvoudige zakelijke website is geweldig, maar door regelmatig unieke, relevante bloginhoud aan uw site toe te voegen, vergroot u uw kansen om zoekverkeer aan te trekken. Ontdek in welke onderwerpen uw potentiële klanten en klanten geïnteresseerd zijn en schrijf diepgaande inhoud over die onderwerpen. Blog indien mogelijk in het hoofddomein van uw bedrijfssite (bijv. uwsite.com/blog) in plaats van een apart domein.

Trefwoorden hebben niet hetzelfde belang als een paar jaar geleden. Het onderzoeksproces voor zoekwoorden is echter nog steeds een goede manier om populaire, trending onderwerpen te vinden die u op uw site kunt opnemen.

Neem contact met ons op en we bespreken verschillende mogelijkheden.

E-mail: info@webdevelopmentapp.com

BE: +32 499 41 46 24

Franklin Rooseveltplaats 12, 2060 Antwerpen, Belgie

webdesign antwerpen

webdeveloper

https://webdevelopmentapp.com/nl/