Vrijbaanvoorvernuft
Image default
Banen en opleidingen

WAT HOUDT LOOPBAANONTWIKKELING IN?

Goede Loopbaanontwikkeling is het proces waar een werknemer of een werkgever handelingen pleegt om de loopbaan te beïnvloeden. Elke werknemer zal wel na enkele jaren gewerkt te hebben op een bepaalde plek een eigen analyse moeten maken waar hij of zij staat in het leven met betrekking tot zijn carrière. Wat doe ik nu en wat wil ik later gaan doen? Dan zijn belangrijke vragen om zodoende verder de ladder op te kunnen binnen een bedrijf maar ook voor uw eigen ontwikkeling. Stilstaan in welke hoedanigheid ook is geen goede ontwikkeling voor de mens. Daarom moet eenieder die een bepaald beroep uitoefent en in een bepaalde functie zit nagaan hoe hij of zij op korte en middel -lange termijn zichzelf kan verbeteren maar ook naar nieuwe aspiraties en nieuwe uitdagingen kan uitkijken. Daarom helpen wij u hier bij loopbaanontwikkeling om die interesse te kweken maar ook tot uitvoering te brengen in de praktijk om u zelf ook op het gebied van u carrière niet stilstaand te houden. 

WELKE ROL HEEFT MIJN WERKGEVER HIERIN?

 U moet voor uw eigen loopbaanontwikkeling zorgen. Het gaat uiteindelijk toch om uzelf. Maar zo zijn er ook werkgevers en bedrijven die via hun HRM afdeling een loopbaanontwikkeling creëren voor elk van hun medewerkers. Het is natuurlijk geweldig voor u als u deel uitmaakt van zo een bedrijf omdat u dan van binnen de nodige ondersteuning krijgt om niet stil te blijven staan. Maar ook indien u werkgever of uw bedrijf uw loopbaanontwikkeling niet wilt of kan uitzetten voor u en ook al zouden ze dat wel doen, kunt u altijd uw eigen persoonlijke loopbaan uiteenzetten. En daarmee helpen wij u heel erg graag. Elke stap vooruit is een stap naar ontwikkeling.   

HOEVEEL KOST EEN LOOPBAANONTWIKKELING?

 De kosten voor een loopbaanontwikkeling worden door ons zo laag als mogelijk gehouden alleen maar om u tegemoet te komen. Wij willen dat ook u floreert. U bent bij ons verzekerd dat wij u van de beste adviezen zullen voorzien om uw loopbaan tot een succesvolle ontwikkeling te brengen. Neemt u gerust contact met ons op of neemt u een kijkje op onze website voor de laatste prijzen. Denkt u niet langer maar handelt u vandaag nog.