Vrijbaanvoorvernuft
Image default
Banen en opleidingen

Winkelmedewerker

Introductie

Voor heel wat supermarkten in Oost-Vlaanderen zijn we op zoek naar meerdere winkelmedewerkers. Samen kunnen we kijken welke mogelijkheden er zijn in welke gebieden en de dichtstbijzijnde winkel vinden.

Jouw verantwoordelijkheden

Als ingehuurde verkoper is het uw taak om uw best te doen om klanten te helpen.

Je zorgt ervoor dat het product duidelijk zichtbaar en makkelijk in gebruik is. Je bent ook vriendelijk en behulpzaam.

Omdat je trots bent op de winkel, zorg er dan voor dat de winkel altijd netjes wordt gehouden. Zo zorg je ervoor dat tevreden klanten efficiënt en gemakkelijk kunnen winkelen.

Het bedienen van klanten in de schappen van landbouw en voorraad is het grootste deel van uw taak.

Elke dag ziet er echter anders uit omdat elke klant anders is en specifieke wensen heeft.

U kunt helpen bij het maken van reserveringen, het organiseren van wijnproeverijen en het geven van informatie over producten.

Wie ben jij?

Je bent klantgericht, wat betekent dat je de klant centraal stelt. Je hebt een goede band met hem opgebouwd en je wilt altijd weten wat je voor hem kunt doen.

Een goede fysieke conditie is erg belangrijk omdat je dagelijks vele kilometers moet afleggen. Ook til je veel dozen en spullen op.

Proactief: u zult merken dat wanneer een artikel niet op voorraad is, wanneer een klant iets zoekt … u onmiddellijk de nodige maatregelen neemt.

Aan flexibiliteit geen gebrek, want u kunt het rooster op elk moment wijzigen. Werk in ploegen ’s ochtends en’ s avonds en bijna alle zaterdagen. Uiteraard heb je doordeweeks een vrije dag.

U volgt de procedure strikt, maar u durft zelf te beslissen wat er moet gebeuren (bijvoorbeeld wanneer een klant goederen wil ruilen).

Wat heeft het bedrijf te bieden?

  • Doorgroeimogelijkheid: je kunt uiteindelijk doorgroeien naar een meer verantwoordelijke baan
  • Opleidingsmogelijkheden: Onze klanten verzorgen een groot aantal interne en externe opleidingen op maat van jouw talenten.
  • Extra voordelen: Naast een marktconform salaris ontvang je ook extralegale voordelen, zoals maaltijdbonnen.

https://www.vindazo.be/vacatures/winkelmedewerker.html