Vrijbaanvoorvernuft
Image default
Hobby en vrije tijd

Het ultieme kinderfeestje voor jongens

Als jouw zoontje net jarig is geweest dan zal hij vast wel een kinderfeestje willen houden. Vaak hebben kinderen al lang een idee van wat ze willen doen en kun jij alleen nog bijsturen. Bij jongetjes kan het vaak niet wild genoeg. Jongens willen actie. Een goed idee is dan ook vaak om lekker met de mannen naar buiten te gaan voordat ze de hele boel afbreken. In dit blog een goed advies voor als jij een kinderfeestje voor jongens wil organiseren.

Probeer eens bubbelvoetbal

Veel jongens zitten op voetbal en anders spelen ze het vast wel eens op het schoolplein of in een parkje. Het grote voordeel van bubbel voetbal is dat je helemaal niet hoeft te kunnen voetballen om een potje bubbelvoetbal te kunnen spelen. Dit komt doordat bubbelvoetbal meer om de actie draait dan om het daadwerkelijke voetballen. Vaak draait, zeker met kinderen, bubbelvoetbal uit op een leuke beukpartij met een bal in het midden.

Last man standing met bubbelbal

Als je geen zin hebt om daadwerkelijk een voetbalveld op te zoeken, dan zijn er ook andere mogelijkheden. Zoals ik al zei: bubbelvoetbal draait meer om de bubbel dan om het voetbal. Zo kun je ook een stukje veld afzetten. Daar zet je 2 personen in een bubbel in of zelfs meer. Dat maakt niet zoveel uit. Het gaat er bij deze spelvorm om dat je elkaar uit het veldje duwt. Dit is nog leuker als je bijvoorbeeld een vlot op het water hebt. Daarbij beuk je elkaar het water in en degene die als laatste nog overeind staat wint.

Run-battle

Ook kun je met twee teams tegen elkaar om de beurt een parcours afleggen. Hierbij stuur je van ieder team één speler de baan in en maak je er bijvoorbeeld een estafette van. Dit is extra leuk als je elkaar af en toe “per ongeluk” aan stoot.

Als je bubbel voetbal wil voor een kinderfeestje dan is dat vrij gemakkelijk. Je kunt relatief makkelijk een bubbelvoetbal set huren. Informeer vrijblijvend naar de voorwaarden.

https://bubbelvoetbalsethuren.nl/