Vrijbaanvoorvernuft
Image default
Hobby en vrije tijd

Ideeën voor een kinderfeestje thuis

Voor veel ouders zal het een herkenbaar probleem zijn. De kleine is jarig geweest en wil een feestje geven. Hij komt met allerlei ideeën die of onmogelijk uit te voeren zijn of die een klein fortuin kosten. Het wil thuis nog wel eens tot onenigheid leiden als je kleine prins of prinsesje iets wil wat niet kan. Daarom kan het vaak goed zijn om zijn wensen alvast voor te zijn en zelf het heft in handen te nemen. Zorg daarom dat je zelf alvast met een voorstel komt. Vaak als je dit goed brengt terwijl hij er zelf nog niet over heeft nagedacht, gaat je kind er al snel in mee.

Kinderfeestje thuis

Als je geld wil besparen op een kinderfeestje dan is het raadzaam om iets bij huis te zoeken. Een locatie huren is namelijk een van de duurste dingen die je kunt doen bij een kinderfeestje. Het goede nieuws hierbij is dat het vaak helemaal niet duur hoeft te zijn om iets te huren voor een kinderfeestje thuis. Veel dienstverleners verhuren namelijk van alles en nog wat voor een kinderfeestje. Natuurlijk heb je het ouderwetse springkussen waarbij een meneer het voor je kwam opzetten en ophalen voor tientallen euro’s, maar het kan veel gemakkelijker en goedkoper. Veel verhuurders versturen bijvoorbeeld nu spullen via PostNL. Daardoor kun je de spulletjes die je huurt een dag van tevoren ophalen bij een afhaalpunt en de dag na het kinderfeestje breng je het weer terug. Bijkomend voordeel is dat je op de dag van het feestje zelf weer een ding minder hoeft te doen, maar dat je de dag ervoor en erna bezig bent.

kinderfeestje lasergamen

Een van de dingen die tegenwoordig vaak wordt verhuurt is een lasergame. Door een lasergame te huren kun je al een hoop geld uitsparen ten opzichte van een grote hal. Daarbij heb je ook een stuk meer vrijheid, zowel qua tijd als qua spelvormen. Overweeg dus vooral een keer een lasergame te huren.

Kinderfeestje silent disco

Een andere makkelijke optie is een silent disco huren. De minidisco is altijd op vakantie een succes, maar waarom doen we dat eigenlijk niet met de kinderen in Nederland? Dan hebben ze zelfs ook nog hun eigen vriendjes erbij. Een silent disco huren doe je al vanaf €3,- per kind. Het hoeft dus helemaal niet duur te zijn en het kost ook nog relatief weinig moeite. De laatste jaren zien we steeds vaker dat er gewoon een silent disco wordt gehuurd voor een kinderfeestje met maar een kind of 10. 

 

https://hurenbijdaniek.nl/