Vrijbaanvoorvernuft
Image default
Auto's en Motoren

Kies voor een snelcursus auto theorie voor Gelijk Geslaagd

Een snelcursus auto theorie, die kan je het beste volgen bij Gelijk Geslaagd. Waarom kiezen voor Gelijk Geslaagd? Omdat ze je vele voordelen bieden.

Wat zijn de voordelen van Gelijk Geslaagd?

  • We noemen de cursus niet voor niets ‘snelcursus’, de duur hiervan is namelijk maar 1 dag! Binnen deze dag leer je echt alles over de auto theorie. Dit houdt in dat je je niet zelf thuis hoeft voor te bereiden. Dat mag natuurlijk wel, maar het is geen must. Gelijk Geslaagd stuurt jou na je inschrijving wat lesstof mee, als je het fijn vindt kan je hier voor de start van de cursus op je gemakje naar kijken. Dat is alles, je hoeft je niet van te voren door dikke boeken heen te werken.
  • Gelijk Geslaagd is trots op hun slagingspercentage. En terecht, het percentage van geslaagden staat namelijk bijna op 100%. Dat is enorm hoog en het wil zeggen dat het echt bijna iedereen lukt bij de eerste poging te slagen.
  • De prijs-kwaliteit verhouding van de cursus is zeer goed. Je krijgt veel voor een keurige prijs. Regelmatig kan je zelfs profiteren van een leuke aanbieding.
  • Je kan binnen zeer korte tijd terecht voor een theorie cursus auto. Iedere dag worden er op verschillende plekken in het land cursussen gegeven, het kan dus zijn dat jij al binnen een paar dagen terecht kan.

Gelijk Geslaagd regelt een hoop voor je. Natuurlijk wordt er voor drankjes gezorgd tijdens de training. Ook het vervoer naar en van het CBR regelt Gelijk Geslaagd helemaal voor je, je hoeft dus niet zelf een lift te regelen. Ook je inschrijving/reservering examenplek bij het CBR kan je overlaten aan Gelijk Geslaagd. Heb je je examenplekje al zelf geregeld? Prima, je kan je dan inschrijven voor de theoriecursus die gegeven wordt op de dag dat jij examen moet maken bij het CBR. Wil je het reserveren van een examenplek aan Gelijk Geslaagd overlaten? Geen probleem, er zijn al meerdere examenplekken opgekocht door Gelijk Geslaagd dus je kan ook hier vrij snel terecht. De theoriecursus wordt door Gelijk Geslaagd aan jouw examen-dag gekoppeld. Natuurlijk kan je van te voren aangeven in welke plaats jij graag de theoriecursus komt volgen.

https://www.gelijkgeslaagd.com/