Vrijbaanvoorvernuft
Image default
Beauty en verzorging

HOW TO REAPPLY SUNSCREEN OVER MAKEUP

Als u al een SPF-gebruiker bent, hebt u waarschijnlijk een dagelijkse zonnebrandcrème die u ’s morgens aanbrengt als onderdeel van uw huidverzorgingsroutine. Dat is geweldig! Hoewel het beter is om ’s ochtends een zonnebrandcrème aan te brengen dan helemaal niet, is het mogelijk dat u halverwege de dag niet meer dezelfde bescherming tegen de zon krijgt als u zich de hele dag niet opnieuw insmeert. Slijtage, zweet en blootstelling aan water kunnen de zonnebrandcrème langzaam van het huidoppervlak verwijderen. Dit betekent dat uw huid zonder regelmatig opnieuw insmeren kan worden blootgesteld aan schadelijke UV-stralen, wat kan leiden tot zonnebrand of zonneschade. Voor een betrouwbare bescherming van het gezicht tegen de zon wordt aanbevolen om zich buiten om de twee uur opnieuw in te smeren. U kunt de Oil-Free COSRX SPF 50 in uw sporttas of handtas bewaren, zodat u zich de hele dag door opnieuw kunt insmeren als dat nodig is.

Een korean skincare zonnebrandcrème van goede kwaliteit vinden die bij u past, is van cruciaal belang om uw huid te beschermen tegen schade door de zon. Als u uw favoriete bronzer en blush de hele dag op wilt houden, kan het onmogelijk zijn om zonnebrandcrème over uw make-up aan te brengen. Gelukkig zijn er manieren om je zonnebrandcrème opnieuw aan te brengen zonder je make-up look van de vroege ochtend te verstoren. Door een geschikt fixeerpoeder te kiezen dat bij uw foundation past of door een getinte moisturizer met ingebouwde SPF te kiezen, hoeft u geen compromis te sluiten tussen de bescherming van uw SPF-routine en de houdbaarheid van uw make-up.

Het beste is dat het aanbrengen van een vochtinbrengende crème of het gebruik van een lippenbalsem met SPF een gemakkelijke manier is om het opnieuw aan te brengen zonder je make-up te verpesten. Net als bij de eerste keer aanbrengen, moet je ervoor zorgen dat je genoeg gebruikt om je hele gezicht en hals te bedekken. Klop de lippenbalsem op je lippen en verdeel de moisturizer of primer lichtjes over je huid in plaats van te wrijven. Zo voorkom je strepen op je foundation en mascara en bescherm je je huid tegen schadelijke UV-stralen – score!

https://www.kocosmo.nl/