Vrijbaanvoorvernuft
Image default
Bedrijven

Vergaderen buiten je eigen kantoor: Dit is waar je moet zijn

Wil je vergaderen maar heb je geen ruimte? Of wil je vergaderen buiten kantooruren? Dan zijn flexwerk kantoren de oplossing voor jou! Je kunt vergaderruimtes huren bij verschillende flexwerk kantoren. Zo ben je verzekerd van een goede locatie en prettige omgeving. Bovendien hoef je niet bang te zijn voor onaangename verrassingen, want alle flexwerk kantoren hanteren duidelijke tarieven. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Ga vergaderen Utrecht in een inspirerende omgeving en haal het beste uit jezelf en je collega’s!

Wat is er allemaal aanwezig in een vergaderruimte?

Vergaderruimtes zijn uitgerust met het nodige vergadermateriaal, zoals een scherm, beamer en flipovers. Soms verstrekken verhuurders de vergaderruimtes ook met laptops. Naast vergadermateriaal zijn flexwerk kantoren vaak ook uitgerust met een keukentje. Hier vind je meestal een waterkoker en koelkast voor verfrissende drankjes. Op die manier verzeker je jezelf ervan dat de vergadering altijd op een professionele en verzorgde manier verloopt.

Daarnaast hebben flexwerk kantoren vaak een cafe of catering aanwezig die een compleet verzorgde lunch of diner kunnen klaar maken voor jou en je collega’s. Zo hoef je zelf ook geen verantwoordelijkheid te nemen voor de maaltijd tijdens de vergadering.

Wat kost het huren van een vergaderruimte?

De vergaderruimtes van flexwerk kantoren worden verhuurd per uur. Je betaalt dus alleen voor de tijd die je vergadert en niet meer! Ook hiervoor geldt dat verhuurders duidelijke tarieven hanteren, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kun je eenvoudig budgetteerden voor de vergadering. Daarnaast kan het ook zo zijn dat je een vast bedrag per persoon betaald. Hoe groter de ruimte, des te duurder zullen de prijzen zijn. Maar ook voor kleine vergaderruimtes betaal je meestal niet veel.

Ben je op zoek naar een vergaderruimte? Bij Creative Valley in Utrecht kun je terecht voor verschillende vergaderruimtes. Bekijk de website of neem telefonisch contact met ze op!