Vrijbaanvoorvernuft
Image default
Bedrijven

Heerlijke combinaties met ham

Wil je iets lekkers eten met ham? Check dan dit artikel. Hier staan een paar heerlijke combinaties die je kunt maken met ham.

Meloen met ham

Of ham met meloen. Het is maar net wat je lekker vindt. Meloen met ham is natuurlijk een beproefde combinatie. Het voordeel van deze combinatie is dat het ook prima is in te passen in jouw menu als je makkelijk wilt afvallen. Meloen met ham is een heerlijk voorgerecht. Benieuwd naar hoe je dat klaarmaakt? Check dan dit meloen met ham recept.

Ham met Mon Chou

Misschien net iets minder bekend, maar zeker ook enorm lekker. Ham met monchou is heerlijk. Besmeer plakjes ham met Mon Chou (gemend met bijvoorbeeld wat bieslook). Vervolgens rol je het plakje op. Eten maar, lekker hoor!

Ham met roomkaas

Je kunt ook hier weer rolletjes van maken. Het leuk hierbij is dat er veel verschillende soorten ham zijn en veel verschillende soorten roomkaas. Experimenteer hier dus gerust mee, zodat jij de ideale combinatie te pakken hebt. Ham met roomkaas is zo lekker, om je vingers bij af te likken.

Ham met asperges

Een veelgemaakt hapje. Natuurlijk door de asperges seizoensgebonden, maar daarom ook extra speciaal. Het is niet ingewikkeld qua bereiding en toch buitengewoon culinair. Een heerlijke combinatie die je echt moet proberen, als je dat niet al gedaan hebt.

Ham met augurk

Misschien herinner je de verjaardag van weleer. Uit ervaring of van horen zeggen, met die heerlijk oudbollige hapjes. Herkenbaar? Toch is het jammer dat we dit niet meer doen. Het was namelijk niet voor niets dat men dit deed. Die hapjes waren gewoon makkelijk te maken en smaakten goed. Daarom hier in het rijtje ham met augurk. Heerlijk!

Zie je het al voor je: een augurk met daar omheen wat ham? Tip? Je kunt er ook voor kiezen om de augurk door de helft te doen, zo proef je nog meer ham.

Ook lekker is Ardenner boterhamworst met augurk. Dat zag je vaak op die typische verjaardagsfeesten.

Kortom, er zijn ontzettend veel variaties mogelijk met ham. Heb je al trek gekregen? Eet smakelijk alvast.

https://makkelijkafvallen.nl/recepten/meloen-met-ham-voorgerecht/