Vrijbaanvoorvernuft
Image default
Gezondheid

Vet bevriezing klinieken, dit kun je verwachten

Bij een bevriezing kliniek genaamd RB clinics ben je altijd welkom. Wanneer jij een vetbevriezing wilt hebben dan leggen ze eerst precies alles uit wat ze gaan doen met je. Ze leggen dan ook uit wat jij precies moet gaan doen. Je moet eigenlijk stilzitten of liggen op een stoel of een bankje. De kliniek is helemaal schoon van binnen en iedereen is netjes gekleed en iedereen maakt metteen alles schoon als het vies is geworden. De meeste klinieken zijn dus heel schoon en alle klanten zijn ook blij met hoe het eruit ziet en hoe ze worden behandelt in de kliniek.

Hoe werkt de machine?

De machine genaamd de clatuu alpha machine werkt met een unieke 360 graden koelingstechniek. De machine zorgt ervoor dat de vetcellen allemaal wordt gepakt. Niks moet overgeslagen worden want anders ziet het er raar uit als je op een plek op je buik bijvoorbeeld wet vet hebt en op de meeste plekken niet. Er is overal onderzoek op gedaan en het is bewezen dat de clatuu alpha machine het beste werkt op mensen. Je kan de machine voor iedereen laten gebruiken. Mannen en vrouwen kunnen de machine gebruiken.

Minimale leeftijd?

de vet bevriezing kan je doen als je minimaal 18 bent. je lichaam is dan al bijna helemaal gegroeid en dan kan je de machine op je laten gebruiken. De machine is nog niet eens op jongeren getest en dat willen ze ook zo houden. Iedereen die de machine heeft gebruikt ook de mensen die 18 zijn hebben allemaal geen problemen gehad met het apparaat. Het meest wat ze kregen was een soort van uitslag voor een korte week. De machine is door de europese overheid goedgekeurd. Je mag het niet gebruiken als je obesitas hebt of een bmi boven de 32