Vrijbaanvoorvernuft
Image default
Bedrijven

Taxi in Veenendaal nodig?

Heeft u een taxi in Veenendaal nodig? Bij Taxi Tims bent u aan het juiste adres voor zowel auto- als busvervoer. U kunt voor uzelf vervoer inhuren maar ook voor groepen tot een maximum van 8 personen. Hierbij kunt u kiezen voor een personenauto of busvervoer. Heeft u bijvoorbeeld vervoer nodig naar Schiphol of een ander vliegveld? Geen probleem! Het vervoer van Tims haalt u bij u thuis op en zorgt ervoor dat u op tijd aankomt op de luchthaven zodat uw vakantie echt kan beginnen. Ook als u op ziekenbezoek wilt gaan maar zelf niet over een auto of rijbewijs beschikt, kunt u ons inschakelen en dan brengen wij u veilig en comfortabel naar het desbetreffende ziekenhuis. Avondje uit maar niemand wil de BOB zijn? Ook dan staan wij graag voor u klaar. 

Zakelijk vervoer met een taxi in Veenendaal

U kunt ook een taxi in Veenendaal inschakelen als u behoefte heeft aan zakelijk vervoer. Wij begrijpen als geen ander hoe druk het werkleven kan zijn en hoe een agenda soms overvol raakt. Daarom willen wij u graag de zorg ontnemen om zelf van A naar B te moeten en kunnen wij u van de ene naar de andere afspraak vervoeren zodat u zich volledig op de belangrijke zaken kunt richten. Wij zorgen er dan voor dat u op een prettige en veilige manier reist en dat u altijd op tijd bent bij uw afspraken. U kunt voor ons zakelijk vervoer (maar ook voor onze andere diensten) van tevoren een reservering maken, zo bent u altijd verzekerd van een plekje. Al onze chauffeurs zijn makkelijk te herkennen en zullen altijd stipt op tijd zijn. Ook als u geen reservering heeft gemaakt en toch plotseling vervoer nodig heeft, kunt u contact met ons opnemen en zullen wij binnen no time bij u op de stoep staan. 

Taxi Tims

Taxi Tims is opgericht door Daniëlle, zij is zelf chauffeuse en staat graag voor u klaar in de omgeving van Veenendaal. Of u nu op zoek bent naar simpel vervoer of juiste extra luxe, dan kunt u contact opnemen met Daniëlle.