Vrijbaanvoorvernuft
Image default
Eten en drinken

Sodastream, verfrissender, lekkerder, duurzamer

Met Sodastream heb je zelf de regie over je bruisend water. Hou je van een intense bruisende smaakexplosie? Dan kan je rond de 5 keer stevig op de knop van het Sodastreamtoestel drukken. Ben je meer van een lichte bruis? Dan kan je knop rond de drie keer indrukken. Maar uiteindelijk kun jij het beste bepalen over op welke manier jij jouw zelfgemaakte bubbeltjeswater het lekkerste vindt. Het apparaat van Sodastream is ook erg gebruiksvriendelijk, binnen nog geen 5 minuten heb jij bruisend water voor de hele dag. Het enige wat je hoeft te doen is de achterkant eraf te halen en een koolzuurcilinder erin te schroeven en klaar is Kees.

Wil je binnenkort een Sodastream kopen? Bekijk dan hier de beste Sodastream aanbieding van dit moment en profiteer van korting.

Lekkerder dan de meeste koolzuurhoudende dranken

Nadat je positief bent verrast door het eenvoudige gebruik is het tijd voor de smaaktest. Dat zorgt voor de volgende conclusie: Dranken met bruisend water smaken het lekkerste als je ze zelf maakt. Voor de mensen die water lekkerder vinden als er een smaakje aan zit is er goed nieuws. Want Sodastream heeft een oplossing voor liefhebbers van frisdranken, of water met een smaakje. Met een keuze uit verschillende smaken van Cola tot Orange.

Een grote stap voor de duurzaamheid

Sodastream is een grote vriend van het milieu. Het heeft miljoenen kilo’s aan zwerfafval bespaard met de herbruikbare flessen. Zelfs de koolzuurhoudende cilinders zijn opnieuw te gebruiken, als je deze inlevert bij een van de Sodastream verkooppunten worden deze gecontroleerd of ze nog in een goede staat zijn en worden ze klaar gemaakt voor hergebruik. Met het gebruik van de producten van Sodastream draag jij jouw steentje bij tegen de strijd van de vervuiling van de wereld.