Vrijbaanvoorvernuft
Image default
Business / Transportation and Logistics

Alles voor uw woning door uw makelaar in Veenendaal

Nog een paar maanden en dan bestaat Zonnenberg Makelaardij alweer 15 jaar. In die jaren is Zonnenberg Makelaardij uitgegroeid tot een van de grotere spelers in Veenendaal. Voor het bepalen van de waarde van uw woning of een taxatierapport bent u bij deze makelaar in Veenendaal aan het juiste adres. Natuurlijk bent u bij deze makelaar ook aan het juiste adres als u een woning wilt kopen of verkopen.

Gratis waardebepaling door uw makelaar in Veenendaal

Bent u nieuwsgierig naar de waarde van uw woning? Of bent u van plan uw woning te verkopen en wilt u de vraagprijs weten? Nodig Zonnenberg Makelaardij als uw makelaar in Veenendaal dan eens uit voor een gratis waardebepaling en een persoonlijk verkoopadvies. Zij komen graag bij u langs om kennis te maken met zowel u als met uw woning.

Wanneer u uw woning wilt verkopen is een goed en passend advies essentieel in de huidige woningmarkt. De mensen van Zonnenberg Makelaardij nemen dan ook de tijd voor een tweede gesprek waarin zij samen met u de marktwaarde en vraagprijs van uw woning op elkaar af stemmen en uw wensen en eisen in kaart brengen.

Een taxatierapport door uw makelaar in Veenendaal

Er zijn een aantal redenen waarom u een taxatierapport nodig heeft. Zoals het afsluiten van een hypotheek, als u de woning (onderhands) wilt verkopen aan uw kinderen of simpelweg voor de fiscus. Voor een taxatierapport kunt u gerust contact opnemen met Zonnenberg Makelaardij in Veenendaal. Als DNV-register makelaar/taxateur staan zij garant voor een deskundige en objectieve taxatie.

Het verkopen of kopen van uw woning door uw makelaar in Veenendaal

De verkoop en aankoop van een woning is een grote stap. Bij Zonnenberg Makelaardij is uw woning in goede handen en krijgt u de aandacht die u verdient.

Bij de verkoop van uw woning komen tal van uiteenlopende vragen in u op. Als verkoopmakelaar wordt u door het Veenendaalse Zonnenberg Makelaardij bij het hele traject begeleidt.

Ook wanneer u een woning gaat kopen kunt u deze makelaar in Veenendaal inschakelen. Net als bij het verkopen van uw woning geldt hier dat zij als aankoopmakelaar er zijn voor u als koper.