Vrijbaanvoorvernuft
Image default
Business / Transportation and Logistics

Custom Vespa Sprint scooter kopen

Je kent de Vespa Sprint wel, de sportieve Vespa scooter uit Italië. Naast de standaard uitvoeringen zijn er ook tijdelijke modellen en speciale modellen verkrijgbaar. Toch is dat niet voor iedereen voldoende. Er is veel vraag naar Vespa accessoires en ook naar afwijkende kleuren. Met een custom Vespa Sprint bepaal je zelf welke kleurstelling het beste past bij jou, je creëert zo een unieke Vespa scooter zoals niemand anders die heeft! Hoe bestel je een custom Vespa Sprint en wat zijn de mogelijkheden?

 

Beken kleur met een custom Vespa Sprint

De Vespa Sprint wordt standaard in een aantal prachtige kleuren geleverd. Maar wat dacht je van mat groen, of van knalgeel? Wanneer je niet de Sprint kunt vinden met de perfecte kleur voor jou laat je die gewoon maken! Niet bij de Piaggio fabriek, de producent van Vespa, je bestelt een custom Vespa Sprint direct in de Nederlandse webshop. Populaire kleuren als goud, zilver en mat blauw zijn direct uit voorraad leverbaar, andere afwijkende kleuren worden speciaal voor jou op maat gespoten.

 

Weet je het zeker?

Je hebt altijd al een custom Vespa Sprint willen rijden met een suikerspin roze kap en witte biezen op de wielen. Maar je bent bang dat je snel uitgekeken raakt op deze kleur en je zult waarschijnlijk lang rijden op een Vespa. Kies dan voor de Dip Drip techniek, dat is een niet-permanente coating die je later weer kunt verwijderen. Als bijkomend voordeel blijft de oorspronkelijke lak goed beschermd. Zo lijkt het alsof je twee scooters voor de prijs van één koopt! Naast de unieke lak kun je de custom Vespa Sprint nog verder personaliseren met accessoires en nieuwe onderdelen. Zo maak je een Vespa scooter die niemand anders heeft. Dat is makkelijk als je de scooter wilt vinden na een middagje shoppen, je kunt ook met jouw custom Vespa Sprint perfect laten zien wie jij bent en waar je voor staat!

https://www.fastfuriousscooters.nl/vespa/vespa-sprint/