Vrijbaanvoorvernuft
Image default
Business / Transportation and Logistics

De Sprint de Vespa scooter!

Vespa is het legendarische scootermerk dat bestaat sinds 1946. Tot op de dag van vandaag staat Vespa voor kwaliteit met een prachtig design. De Vespa Sprint is een sportief model. Je kunt een Vespa Sprint kopen of leasen in de standaard uitvoering, je kunt ook kiezen voor een extra sportief model of zelfs een Vespa Sprint in een bijzondere kleur die je niet in de catalogus zult vinden. Als je de prijs aan de hoge kant vindt voor een scooter kun je de Vespa Sprint goedkoop leasen, dan betaal je elke maand een vast bedrag, Waar je ook voor kiest, de Vespa Sprint laat je niet in de steek!

 

Waarom een Vespa Sprint kopen?

Er zijn volop budget scooters die veel lijken op de Vespa maar veel goedkoper zijn in aanschaf. Het klopt, een Vespa Sprint is niet zo goedkoop als de concurrentie, als je kijkt naar de prijs/kwaliteitsverhouding is het een ander verhaal. De Vespa Sprint is de tijd ver vooruit met gevlochten remkabels voor een hogere remdruk, een elektronische kilometerteller en zelfs een USB aansluiting om jouw smartphone onderweg mee op te laden. Een Vespa kopen is investeren in de toekomst, je kunt lang rijden met een minimum aan onderhoudskosten. Dat de Vespa Sprint goedkoop is met benzineverbruik is mooi meegenomen!

 

Goedkoop een Vespa Sprint leasen

Dat klinkt mooi zo’n Vespa scooter, maar wat doe je als je snel een scooter wilt kopen maar niet het geld hebt voor een Vespa Sprint? Dan kun je kiezen voor een Vespa Sprint leasen. Dat is kopen op afbetaling, je kunt direct gaan rijden op jouw eigen scooter terwijl je elke maand een vast bedrag betaalt. Je weet vooraf precies wat de kosten, verplichtingen en regels zijn waardoor je precies weet waar je aan toe bent.

 

Of je nu besluit een Vespa Sprint te leasen of te kopen, je haalt er sowieso de beste scooter op de markt mee in huis! zie voor meer info http://www.scootersite.nl/piaggio-vespa-scooter/sprint/