Vrijbaanvoorvernuft
Image default
Business / Transportation and Logistics

Een verhuisbedrijf gezocht in de omgeving van Wageningen

Ik was op zoek naar het beste verhuisbedrijf in de omgeving van Wageningen. Mijn vrouw en ik hebben namelijk sinds kort een huis gekocht en daar kunnen we na drie maanden wachten eindelijk in. Aan het huis zelf hoeft niet veel geklust te worden, dus we wouden we zo snel mogelijk in. Maar zelf hadden we geen spullen om te verhuizen of een grote auto waar dit in paste. Daarom besloten we te kijken naar verhuisbedrijven die ons hiermee konden helpen.

Een verhuisbedrijf in Wageningen die alles heeft op één plek

Ik had niet alleen maar een verhuisbedrijf uit de omgeving van Wageningen nodig, maar ook de bepaalde benodigdheden om te verhuizen. Zoals verhuisdozen, inpakpapier en verschillende soorten beschermhoezen. Online heb ik er wel naar gezocht maar ze vroegen daar belangrijke prijzen ervoor dus heb ik daarvoor niet gekozen. Maar wat ik wel via het internet had gevonden was een verhuisbedrijf dat mij voor een goed bedrag kon helpen. Dat bedrijf was Tasman Rent, daar kon ik een bus huren waar al onze spullen in konden en waarmee we maar een paar keer heen en weer hoeven te rijden. Bovendien zag ik dat ze de andere benodigdheden voor het verhuis ook verkochten erbij en die prijzen vielen bij mij en mijn vrouw goed in de smaak.

Soepel verhuisd

Op de dag van de verhuizing konden we de materialen van het verhuizen en het busje zelf bij Tasman Rent ophalen. Deze stond al helemaal klaar voor ons en we konden hem zo meteen mee nemen. Het verhuizen zelf is uiteindelijk super goed gegaan en we waren binnen een dag helemaal klaar. Alles is netjes bij het nieuwe huis en nu is het een kwestie van uitpakken. We hadden dit echt niet zonder de hulp van Tasman Rent kunnen doen en we zijn ze erg dankbaar.

Probeer het zelf!

Gaat u ook binnenkort verhuizen en heeft u daarvoor een busje of een andere auto voor nodig? Bekijk dan de website via www.tasmanrent.nl voor meer informatie over alle producten en diensten die zij aan u kunnen leveren. Tasmanrent is een verhuisbedrijf in Wageningen.