Vrijbaanvoorvernuft
Image default
Business / Transportation and Logistics

In strijd tegen zweet

Botox is niet alleen bruikbaar bij verschillende cosmetische ingrepen, maar kan ook helpen bij medische zaken. Deze worden vaak vergeten, maar botox is bijvoorbeeld ook een hele goede oplossing tegen overtollig zweten. Veel mensen die last hebben van extreem zweten, ervaren dit als erg vervelend, omdat zij hier namelijk vervelende vlekken van in hun kleding krijgen en tegens een onaangename geur bij zich dragen. Botox is dus niet alleen bedoeld voor de verschillende botox zones of voor botox in lippen, maar kan ook uitkomst bieden bij extreem actieve zweetklieren en/ of andere medische problemen.

Door het inbrengen van botox injecties in bijvoorbeeld de oksel, worden de zenuwen die de zweetkliertjes aansturen, geblokkeerd. Hierdoor ontvangt de zenuw dus niet het signaal dat ervoor zorgt dat zweet wordt geproduceerd. Je zult hierdoor minder zweten. Natuurlijk zorgt het er niet voor dat je 100% stopt met zweten, dat zou onnatuurlijk zijn. Een andere behandeling die gebruikt kan worden is de schedel botox behandeling. Sommige mensen hebben namelijk last van overmatig zweten op hun hoofdhuid. Vooral wanneer men kaal is, kan dit als erg vervelend ervaren worden. Toch zijn ook vrouwen er niet blij mee, want hierdoor blijft je kapsel niet goed zitten en krijg je ook sneller last van vies en vet haar. Door de schedelbotox behandeling heb je hier dus minder last van en heb je zelfs meer volume in je haar.

Het klinkt natuurlijk als een mooie ingreep, maar je moet hier toch even goed over nadenken. Tijdens de behandeling krijgt de persoon micro-injecties in de hoofdhuid ingespoten. Deze botox verlamd de spiertjes rondom de haarzakjes zodat er minder zweet word geproduceerd. Om een succesvolle behandeling te ondergaan, worden al snel 100 tot 150 injecties gebruikt. Dit kan niet alleen stressvol zijn, maar is tevens redelijk prijzig. Een goed consult zodat je vooraf weet waar je aan toe bent, is daarom wel verstandig.

 

http://www.faceland.nl