Vrijbaanvoorvernuft
Image default
Business / Transportation and Logistics

Op vakantie naar Spanje

Sommige mensen met hun gedachten nog helemaal in de kerst en sinterklaas sfeer. Andere daarin tegen zijn al helemaal aan het uit vogelen wat ze de volgende zomer gaan doen. Als je nu besluit om lekker met de camper of caravan naar Spanje gaat heb ik hier een paar tips om je goed op weg te helpen.

Zorg ervoor dat je de auto of camper laat keuren van te voren. Niks is vervelender als stilstaan onderweg naar vakantie, op vakantie of op de terugweg naar huis. Stel nou dat er een lampje gaat branden op je dashboard dan is het al een reden om je zorgen te maken en voorkomen is beter dan genezen in dit geval. Ga langs de garage, vervang je olie en zorg voor de juiste bandenspanning om vervelende situaties te vermijden.

Je kan ook zorgen voor een waeco achteruitrijcamera. Deze camera zorgt ervoor dat je de kans op ongelukken verminderd. Ongelukken zitten in een klein hoekje en een grote dode hoek achter een camper of caravan maakt de hoek waar een ongeluk in zit wel heel groot. Deze camera zorgt ervoor dat je meer inzicht krijgt in de omgeving tijdens het achteruit rijden. Hiernaast is het makkelijker om in te voegen op de snelweg. Een achteruitrijcamera set zorgt ervoor dat je minder kans hebt op een ongeluk of blikschade.

Mocht je toch stil komen te staan langs de weg, dan wil je goed voorbereid zijn. Zorg er dus voor dat je op weg gaat met genoeg eten en drinken. Als je pech hebt en je hebt ook nog honger of dorst dan is de situatie helemaal vervelend. Hopelijk kom je natuurlijk niet in deze situatie terecht. Met deze tips hoop ik dat je onbezorgd op vakantie kan en dat je goed voorbereid bent. Een gewaarschuwd mens telt voor twee.

 

http://www.vanzwitserland.nl/