Vrijbaanvoorvernuft
Image default
Business / Transportation and Logistics

U wilt een Christelijke rondreis door Israël maken?

Wanneer u een Christelijke rondreis door Israël wilt maken, moet u zeker contact opnemen met de professionals van Israël Idoed Reizen. Ze kennen het land dat synoniem staat voor het Heilige land als geen ander. Veel van de Bijbelse Geschiedenis vond plaats binnen de grenzen van de moderne natie Israël. Voor de christenen is het land Israël heilig vanwege zijn verbondenheid met het leven van Jezus. Alle gebeurtenissen van zijn leven zoals zijn geboorte, zijn bediening, kruisiging en opstanding vonden plaats in Israël. Israël, is ook belangrijk voor het joodse en islamitische geloof, in het bijzonder de stad Jeruzalem.

Wat mag u verwachten van een Christelijke rondreis door Israël?

Tijdens een Christelijke rondreis door Israël leert u veel over Israël dat vele benamingen kent: Het land van Kanaän, Het beloofde land, Het heilige land. De geschiedenis van Israël volgt de geschiedenis van het hele gebied. Veel heersers, veel talen, verschillende religies. Israël was en is nog steeds de brug van deze mensen en werelden. We vinden er de joodse religie, het begin van het christendom, de veranderingen en de diversiteit. Dat maakt dat Israël het belangrijkste land om te bezoeken voor de gelovigen en de pelgrims, want het is een eerbetoon aan het begin van het Christendom.

Een Christelijke rondreis door Israël is een reis op zoek naar het goddelijke, vol beelden, geschiedenis, geloof en spirituele groei. Het is een reis door de Bijbel en naar het Licht. Het Licht van Jezus Christus. Verdieping van uw geloof begint met een Christelijke rondreis door Israël. Zo’n rondreis door Israël raakt harten, smeedt vriendschappen en verandert levens.

Groepsreizen met een christelijk thema zijn een verrijkende en gedenkwaardige reiservaring voor iedereen die gelooft. Wie zo’n reis omarmt, wil vaak jaarlijks genieten van zo’n prachtige reis.

Een Christelijke rondreis door Israël verbindt

De gemeenschap en het plezier van het reizen met gelijkgestemde mensen zijn twee prachtige immateriële zaken. Geen twee groepen zijn ooit hetzelfde en de professionals van Israël Idoed Reizen zorgen er altijd voor dat aan de behoeften en verwachtingen van uw groep niet alleen wordt voldaan, maar dat deze zelfs zullen worden overtroffen!

Hun vriendelijke personeel zal alle vragen beantwoorden die u tijdens het hele proces kunt hebben en zal u begeleiden bij de planning en voorbereiding. Tijdens uw reis zullen hun ervaren gidsen u de rijke geschiedenis achter Israël uitleggen en tevens een warme en gastvrije sfeer bevorderen voor elk lid van uw reisgezelschap.