Vrijbaanvoorvernuft
Image default
Business / Transportation and Logistics

Zoekt u opslagruimte in Amsterdam Zuidoost?

Wanneer u opslagruimte in Amsterdam Zuidoost zoekt omdat u gaat verbouwen of renoveren, bent u natuurlijk aan het juiste adres bij Opslagman. Het verbouwen van uw huis is een spannend proces dat veel van uw organisatietalent vraagt. Want naast de voor de hand liggende vragen zoals “wil ik graniet of marmer voor mijn nieuwe kookeiland?, moet u ook nadenken over de logistiek. Zoals: waar u al uw spullen gaat bewaren. Opslag tijdens de verbouwing kan een beetje lastig zijn, want u moet uw spullen uit de weg hebben en er toch toegang toe houden. Gelukkig zijn er verschillende tijdelijke opslagmogelijkheden die u kunt overwegen terwijl u werkt aan het creëren van uw droomhuis. 

Gebruik externe opslagruimte in Amsterdam Zuidoost

U kunt altijd kiezen voor een tijdelijke opslagruimte in Amsterdam Zuidoost als u geen andere mogelijkheid heeft om uw spullen tijdelijk op te slaan. U kunt ervoor kiezen om al uw spullen inclusief de grote spullen zoals meubels en apparaten in op te slaan maar ook omdat u vrije toegang wilt behouden tot de  kleinere items. In het geval dat u uw spullen niet kunt zelf kunt vervoeren naar de opslagruimte, kunt u gebruik maken van de verhuisservice van Opslagman. Neem contact op met deze professionals als u hierover of over het huren van de opslagruimte zelf nog vragen heeft voordat u online uw ruimte wilt huren.

Extra tips voor opslag tijdens de verbouwing

Als u eenmaal weet waar u uw spullen gaat opbergen tijdens een verbouwing, moet u ook uitzoeken hoe u uw spullen gaat verpakken. Dezelfde regels die van toepassing zijn op elke opslagsituatie zijn hier ook van toepassing; met het extra voorbehoud dat u deze items mogelijk vaker moet openen dan wanneer u ze om een andere reden zou opslaan. Daarom moet u deze tips zeker volgen.

Label uw dozen. Stel een etiketteersysteem samen zodat u snel kunt zien wat waar is. U kunt de inhoud direct op de dozen zelf etiketteren (plak er een stukje papier op als u een plastic bakje gebruikt), of u kunt de dozen nummeren en een bijbehorend spreadsheet samenstellen met details over wat er in de dozen zit. 

Bewaar uw meest gebruikte artikelen vooraan en in het midden. Maak het gemakkelijk om te kunnen pakken wat u nodig hebt door de items die u het meest gebruikt op te slaan aan de voorkant van uw bergruimte. Zet de items die u niet verwacht nodig te hebben tijdens uw verbouwing (denk: meubels en seizoensartikelen) achterin.