Vrijbaanvoorvernuft
Image default
Business / Transportation and Logistics

All Dent: doorslaggevend

All Dent speelt een doorslaggevende rol bij de conceptontwikkeling van een tandartspraktijk. Ongeacht of deze praktijkinrichting bij All Dent nog vanaf nul opgebouwd moet worden of een bestaande praktijk dringend toe is aan een herinrichting. Het opzetten van een goede tandartspraktijk is altijd een uitdaging die een gedetailleerde en uitgebreide planning vereist. Voor de meeste tandartsen betekent dit, na een periode als assistent of tandarts in loondienst te hebben gewerkt, dat ze een stapje verder moeten gaan in een voor hen nog nieuw gebied. U wordt geconfronteerd met uitdagingen die nog nooit eerder voor u hebben bestaan. U moet zorgen voor bureaucratische, financiële en organisatorische zaken die voorheen op het bordje van een ander terecht kwamen. Als u zich niet als partner in een bestaande praktijk wilt vestigen of een bestaande praktijk wilt overnemen, spelen naast het concept ook nog een gedetailleerde analyse van de locatie een belangrijke rol voor het succes van uw eigen toekomstige praktijk.

All Dent beschikt over jarenlange kennis en ervaring

De professionals van All Dent zijn u daarbij graag behulpzaam. Dankzij hun jarenlange kennis en ervaring weten zij als geen ander hoe ze uw wensen het best tot hun recht kunnen laten komen in een ontwerp. Maar ook wanneer u zelf nog niet duidelijk voor ogen heeft hoe uw praktijk er uit moet komen te zien, kunnen ze u als geen ander adviseren.

Hoe onderscheidt uw tandartspraktijk zich van de massa?

Veel regio’s, zowel in grote steden als in kleinere gemeenten, zijn goed voorzien van tandartspraktijken, de markt is smaller dan 20 jaar geleden. Dus voor de branche is de vraag wat patiënten motiveert om juist naar uw praktijk te komen. Wat krijgen patiënten van u, wat krijgen ze niet bij één van de bestaande praktijken. Wat is de toegevoegde waarde van uw toekomstige praktijk voor de patiënt in vergelijking met uw concurrenten: Profylaxe, esthetische tandheelkunde, implantaten enz. Wat kan het onderscheid maken? Argumenten als andere openingstijden of bijscholingen voor patiënten, spreekuren voor kinderen, de tandartspraktijk op zaterdag te openen of samen te werken met andere praktijken, zoals KNO-artsen en dergelijke. Dergelijke maatregelen zijn toch zeker geen slechte ideeën. Ga eens rond de tafel zitten met de professionals van All Dent voor het allerbeste concept.