Vrijbaanvoorvernuft
Image default
Business / Transportation and Logistics

Veilige en snel serre aanbouwen

Als je vroeger iets snel wou laten bouwen moest je hiervoor veiligheid opgeven en dit zou later heel verkeerd uitpakken. Nu hoeft snel niet perse onveilig te zijn want we hebben veel moderne apparaten dat het bouwen makkelijker maken.

Een serre bouwen

Een serre aanbouwen zou tien jaar geleden nog een project zijn geweest dat weken als niet maanden in beslag zou nemen. Nu worden de meeste projecten voor serre aanbouwen al binnen een week afgerond. Dit komt door de moderne techniek en apparaten die we hebben. Het werk van 5 bouwvakkers kan nu door eentje worden gedaan. De een persoon doet het ook nog eens sneller dan de vijf bouwvakkers van vroeger. Het bouwen gaat zo snel en veilig.

Prefab

Wat ook erg helpt bij snel en veilig bouwen is prefab. Nu wordt in het bouw veel gewerkt met prefab onderdelen en dit is niet anders bij het serre aanbouwen. Prefab zijn onderdelen dat al in de fabriek zijn gemaakt en hoeven nog alleen maar toegevoegd te worden aan de constructie. Zo hoeven de bouwvakkers niet op locatie nog eens die onderdelen te maken maar kunnen gelijk door naar het plaatsen ervan. Zo is bouwen niet alleen sneller geworden maar ook goedkoper.