Vrijbaanvoorvernuft
Image default
Business / Transportation and Logistics

Een busje huren in de omgeving van Zoetermeer voor het goede doel

Samen met een organisatie waren wij op zoek naar een busje die wij konden huren in de omgeving van Zoetermeer. Onze organisatie regelt speciale uitjes voor kinderen met een beperking. Want soms is het lastig om een kind met een beperking ergens mee naar toe te nemen waar het heel druk is. Daarom zorgen wij ervoor dat de kinderen met begeleiding ergens naar toe gaan en de tijd van hun leven hebben.

Een busje huren in Zoetermeer die aan bepaalde eisen voldoet

Normaal gesproken hoeven we nooit een busje te huren in de omgeving van Zoetermeer. Maar dit keer ging alles niet zoals gepland. Ons eigen vervoermiddel heeft technische problemen opgelopen en kan nu niet meer gebruikt worden voor een aankomende activiteit. Daarom moesten we binnen een bepaalde periode op zoek naar een nieuw busje om te huren. Gelukkig zijn er vele bedrijven in onze omgeving die weten wat voor werk wij verrichten. Dus sommige boden zelf aan om ons te kunnen helpen met het regelen van een bus. Het eerste bedrijf waarmee we in contact kwamen was Infinity Car Rental. Zij hadden een 9-persoonsbusje ter beschikking inclusief chauffeur. Dit vonden wij een super aanbod en begonnen over de prijs te praten. Als organisatie hadden we wel een budget maar niet zo hoog. Gelukkig konden we tot een overeenkomst komen en was alles goed.

Een geslaagde dag

Op de dag van de activiteit, was het busje met de chauffeur ruim op tijd aanwezig. Hierdoor konden we rustig te tijd nemen om de kinderen in de bus te zetten en de spullen te pakken. Nadat we bij de activiteit waren gearriveerd, spraken we een tijd af met de chauffeur hoe laat hij ons weer moest op komen halen. Hij was erg vriendelijk en goed met kinderen. De kinderen hadden een dikke pret in de bus met leuke muziek. De hele dag was een geslaagde dag. De activiteit was leuk, maar de reis er naar toe was een groot feest.

Meer weten over Infinity Car Rental? Bekijk dan de website via https://infinitycarrental.nl/ voor meer informatie over de producten en diensten die zij leveren.