Vrijbaanvoorvernuft
Image default
Business / Transportation and Logistics

Een HP PageWide printer

Alleen bij Repromat is het mogelijk om zo’n goede grootformaat printer te krijgen zoals de beste HP PageWide printer. Met deze printer is het namelijk mogelijk om in één keer de volledige breedte van een vel te printen! Dit kan zelfs tot een meter breed zijn, dus u ziet hoe groot de grootformaat capaciteiten zijn. Het makkelijke van een printer die dit kan is dat al het werk op automatische wijze sneller en effectiever zal gaan, zeker vergeleken met de huidige systemen die nu op de markt zijn. Wij van Repromat hebben inmiddels al meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van grootformaat print- en scanoplossingen, dus u kunt ons op ons woord vertrouwen wanneer we zeggen dat deze printer nog niet zijn gelijke kent.

Repromat

Bij Repromat is het dus mogelijk om een HP PageWide printer te krijgen, maar voor welke klanten? Op het moment wordt dit model aan tal van bedrijven geleverd, die allemaal in verschillende branches zitten. Grootformaat is bij heel veel verschillende soorten werk nodig, en door de diversiteit binnen onze klantenkring zijn we in staat om ons steeds aan te passen aan hun situatie. Zeker doordat we al meer dan 40 jaar ervaren en deskundige full-service leverancier zijn, kunnen we ons goed inleven in de persoonlijke situatie van onze klanten, en passen we er ons eenvoudig op aan. Bij Repromat kunt u terecht voor totaaloplossingen, die alle aspecten van een situatie aanpakken, en dit op het gebied van software, supplies, hardware en service. Wanneer u al een printer heeft staan, is het mogelijk om deze bij ons in te ruilen! Wel zo makkelijk.

Nog meer

Naast de HP PageWide printer verkopen we natuurlijk nog veel meer, we hebben een zeer groot en veelzijdig assortiment. Grootformaat printers zijn één van onze meest verkopende producten, maar we verkopen ook vouwsystemen, scanners, snijplotters en multifunctionals. Afhankelijk van uw interesses kunnen we producten voor u vinden die naadloos aansluiten op bestaande en nieuwe printsystemen. Aarzel niet te lang, neem vandaag nog contact met ons op!