Vrijbaanvoorvernuft
Image default
Business / Transportation and Logistics

De specialist in paloxen

Op Zamko.nl vindt je diverse paloxen. Wij combineren op onze website onze jarenlange ervaring met een groot assortiment en voordelige tarieven. Onze website beschikt dan ook over zowel nieuwe als gebruikte paloxen. De tweedehands paloxen zijn altijd in goede staat. De paloxen zijn altijd inklapbaar of opvouwbaar, waardoor ze na gebruik ook makkelijk opgeborgen kunnen worden.

Ontdek de voordelen van paloxen

De paloxen uit onze collectie zijn goed op elkaar te stapelen, waardoor ze ideaal zijn voor opslag of transport. Als de producten of goederen in een van onze paloxen worden aangeleverd, kunnen ze direct in de opslagruimte gezet worden. Het hoeft dus niet overgeplaatst te worden. Doordat ze makkelijk opgestapeld kunnen worden, is het gebruik van de ruimte erg efficiënt. Dit geldt overigens ook voor transport met bijvoorbeeld vrachtwagens. De paloxen kunnen ook in de vrachtwagen op elkaar gestapeld worden, waardoor de beladingsgraad van de vrachtwagen hoger wordt. Een ander voordeel is dat de paloxen een goede bescherming bieden tegen het product dat vervoerd wordt. Dit werkt over het algemeen beter dan wikkelfolie en het is ook nog beter voor het milieu. De paloxen zorgen tenslotte ook nog voor een betere preventie van diefstal als er gebruik gemaakt wordt van een bijpassend deksel.

Vraag ons gerust om advies

Mede door ons grote aanbod paloxen is het niet altijd gemakkelijk om het juiste type te kiezen. Het is dan wellicht verstandig om gebruik te maken van onze jarenlange ervaring als het gaat om paloxen. Op afspraak is het dan ook mogelijk om langs te komen in ons magazijn in Eindhoven voor advies op maat. Het is namelijk belangrijk dat het juiste type paloxen wordt gekozen voor een perfecte uitvoering van het logistieke proces.