Vrijbaanvoorvernuft
Image default
Business / Transportation and Logistics

Opslagman

Bij Opslagman kunt u niet alleen opslagruimtes huren voor de laagste prijs, maar u krijgt er ook nog eens de beste opslagruimtes voor terug! Alleen bij Opslagman kunt u zoveel kwaliteit verwachten, maar wat houdt het allemaal in? Bij ons worden de ruimtes allemaal op temperatuur gehouden, zodat spullen die gemaakt zijn van kwetsbaar materiaal, zoals hout, niet verweren onder de omstandigheden binnen de ruimte. Daarnaast worden de ruimtes allemaal droog gehouden, zodat vocht niet de kans krijgt om binnen het materiaal te zitten en alles kapot te houden. Alles wordt dus in goede staat bewaard binnen de opslagruimtes van Opslagman!

De voordelen van Opslagman

Dat zijn echter niet de enige voordelen van Opslagman. Wij hebben namelijk ook een heleboel verschillende vestigingen die verspreid liggen over heel Nederland. We hebben een vestiging in Diemen, Utrecht, Nieuwegein, Veenendaal én Amerongen. Er zit dus vast een vestiging van Opslagman in de buurt van uw woning, waardoor het slechts een klusje van een halfuur wordt om op en neer te gaan om bijvoorbeeld de skispullen even te halen. Bovendien worden alle vestigingen alle uren van de dag, zeven dagen per week in de gaten gehouden door onze bewakers en camerabeveiliging. Ook op uw eigen opslagruimte zitten er extra veiligheidsmaatregelen. Om het open te maken heeft u niet alleen uw sleutel nodig, maar ook een persoonlijke code die alleen te zien is vanaf uw account bij Opslagman. 

Hoe werkt het?

Hoe werkt het? Een opslagruimte bij Opslagman huren? Op onze website kan het heel eenvoudig geregeld worden. Het eerste wat u moet doen is een vestiging kiezen om een ruimte bij te gaan huren, vervolgens maakt u een keuze in de opslagruimte die u wilt huren. Wanneer u niet zeker weet wat de grootte van de ruimte is die u nodig heeft, kunt u deze eenvoudig berekenen met onze opslagcalculator op de website. We vinden het namelijk zowel zonde wanneer u een te kleine ruimte huurt en dus even wat gedoe heeft in het overstappen op een grotere ruimte, als wanneer u een te grote ruimte huurt en dus voor meer betaalt dan u nodig heeft.