Vrijbaanvoorvernuft
Image default
Business / Transportation and Logistics

Vespa scooter Amsterdam

Als je de auto beu bent en de Amsterdamse trams ook niet ziet zitten wordt het tijd voor een Vespa scooter in Amsterdam. Natuurlijk, Amsterdam is de ideale stad om een scooter te rijden. Je kunt overal komen, sneller dan met de auto en je hoeft niet te zoeken naar een dure parkeerplek. Vespa scooter en Amsterdam, dat is echt een goede combinatie!

 

Vespa scooter in Amsterdam uit Italië

De klassieke steden van Italië hebben wel iets weg van de historische stad Amsterdam. In elke wereldstad zijn er problemen met het vervoer. Daarom is een Vespa scooter in Amsterdam een slimme keuze. Net als zeventig jaar geleden de allereerste Vespa werd gelanceerd in Italië. De Vespa is bij uitstek een stadsscooter. Naast het mooie uiterlijk met ronde vormen en veel chroom is een Vespa heel wendbaar met kleine wielen, en toch heel degelijk met een overkapping van solide plaatstaal. Een Vespa scooter in Amsterdam moet uiteindelijk ook tegen een stootje kunnen…

 

Waar koop je een Vespa scooter in Amsterdam?

Er zijn verschillende winkels die Vespa scooters in Amsterdam verkopen, toch is online bestellen goedkoper en je hebt de meeste keuze in modellen. Op dit moment is er de Vespa Primavera, de opvolger van de Vespa LX, en de Vespa Sprint, de opvolger van de Vespa S. Daar zijn een aantal verschillende uitvoeringen van waarvan enkele modellen niet bij Vespa scooter winkels in Amsterdam te koop zijn. Bijvoorbeeld de Vespa Sprint met Drip-Dip kleuren. Dat zijn unieke kleuren die nergens anders te koop zijn zoals mat blauw en goud.

 

Vespa scooter in Amsterdam laten bezorgen

Je kunt de Vespa scooter naar keuze gewoon in Amsterdam laten bezorgen. Bij jou op de stoep, je hoeft er de deur niet voor uit. Betalen kan via IDEAL of Afterpay, heel veilig via jouw eigen bank. Accessoires en onderdelen zijn ook altijd te bestellen zodat je de Vespa kunt pimpen of gewoon kunt onderhouden. Als je vragen hebt kun je altijd even bellen of een mailtje sturen. Online heb je niet alleen de scherpste prijzen, je krijgt ook de beste service. Ook op jouw Vespa scooter in Amsterdam!

https://www.fastfuriousscooters.nl/scooter-amsterdam/