Vrijbaanvoorvernuft
Image default
Bedrijven

wil je Een drukkerij verpakking?

 

 Bent u voor uw producten op zoek naar een  drukkerij verpakking? Ben je op zoek naar een duurzame verpakking waarvan je zeker kunt zeggen dat je de juiste keuze hebt gemaakt als het gaat om het behoud van onze planeet? Wij kunnen  duurzame drukkerij verpakkingen maken en kunnen die natuurlijk in iedere kleur en opdruk leveren.

Volledig biologisch afbreekbaar

Wij leveren drukkerij verpakking die volledig biologisch afbreekbaar zijn. De inkten die gebruikt worden hebben een Cradle to Cradle Gold certificaat. Dat betekent dat ze volledige composteerbaar zijn en dat ze veilig gebruikt kunnen worden voor het bedrukken van verpakkingen van voedsel. Daarnaast leveren wij ook drukkerij verpakking met  offset bedrukking zonder water; “waterloos offset”. Dit is een manier van drukken die weinig voorkomt maar als voordeel heeft dat er tienduizenden liters water per jaar bespaard wordt. Hierdoor is jouw drukkerij verpakking extra duurzaam. Ook zijn er gen extra toevoegingen nodig die ervoor zorgen dat de inkt op de drukkerij verpakking droogt. Hierdoor wordt er ook veel minder CO2 uitgestoten. Daarna is het dus een goede manier van duurzame drukkerij verpakking. Ook denken we aan de manier van kartonnage. Voor karton bestaat natuurlijk een heel goed kringloopsysteem in de vorm van het inzamelen van oud papier dat gerecycled wordt. Wij gebruiken dan ook gerycycled karton voor de drukkerij verpakking.

Duurzame verpakkingen

 Wij leveren verpakkingen met logo, huisstijl, zonder logo of met een vast design. Er is van alles mogelijk. Bovenal leveren wij duurzame verpakkingen. Wij helpen u met de keuze voor verpakkingsvorm en kijken daarna samen met u naar het technische ontwerp, de keuze van het materiaal en de afwerking.  Wil je meer weten of een offerte opvragen? Stuur dan een mail of vul het contact formulier op de website in.